A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Csendes, záróra

2010.10.17. 14:28 | juc | Szólj hozzá!

Nagyon szeretem a Csendest, mert látszik rajta, hogy rengeteg időt és energiát öltek abba, hogy ilyen spontánnak nézzen ki. Sehol egy üres négyzetcenti, mindenhol van mit nézni, és ha még élőzene is van, akkor még jobb a hely - egyetlen szépséghibája természetesen a női mosdó, melyből 1 db van (ugyanebből a műfajból egyébként hasonló, de kicsit gyengébb a Szatyor Bár is, a falakon ott is sok érdekesség, és wc sincs túl sok). Szívesen járnék többet ide, de valahogy sajnos nagyon kiesik az útvonalaimból.

és egy régi kép ugyanerről az abroszról a Csendesben, ahogy gyönyörűen ellenpontozza Roxi hasonló ruháját, még a blog előtti időkben:

· 1 trackback

Címkék: budapest art

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr942378636

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csendes Létterem 2010.11.13. 09:11:52

Helyszín: 1053 Bp., Ferenczy István u. 5. Látogatás: 2009. május 27. 18:15-21:40 > Nem is volt csendes, üvöltött a zene! Adatlap Elérhetőség: - Web: http://www.kiscsendes.hu/ Nyitva...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása