A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Manier

2010.07.28. 10:07 | juc | Szólj hozzá!

Talán elindul valami jó a Hajós utcában: itt van már ugyebár a Balettcipő a szuper quesadilláival, a város egyik legjobb bárja, a Sandokan Lisboa, no és persze Lili és Jogász szerelemgyereke, a Deli delikáteszüzlet (itt írtam róla). Vannak itt már bizonyos szubkultúrákat kiszolgáló butikok is, például a rockabilly Rock'n'roll Store vagy az iparművész vonalat képviselô Öltözô, Náray Tamás és Tóth Bori után pedig nemrég a Manier is bemutatótermet nyitott itt (VI. Hajós u. 12., Lázár u. sarok).

Az Opera mögötti szalon pret-a-porter (=próbáld fel, vedd meg, vidd haza, vedd fel azonnal) cuccokat árul, az haute couture (=egyedi, méretre készíttetett, különleges) szalon továbbra is a Váci utcai mûhely maradt. Az üzletet annyian tervezték, hogy felsorolni se helyem, se idôm nincs őket, az viszont biztos, hogy mindannyian szorgalmasan forgatják a nemzetközi designmagazinokat. Van itt minden: függôleges kert és corian-szerû anyagból készült, ágas-bogas mennyezet, festett erdô és gyémántcsiszolás... sajnos a padlóburkolaton nem változtathattak, ez némiképp ront az összképen, és az én ízlésemnek kicsit túl sok ruhát is zsúfoltak a térbe, de az irány jó. Vízióimban az Opera mögött egész divatnegyed jön majd létre, luxusboltokkal, igényes és eredeti kirakatokkal, belsô terekkel, cégérekkel.... talán egyszer.

 

Címkék: budapest design üzlet divat

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr462181690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása