A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Furcsa dolgok Budapesten rovat

2010.06.29. 16:28 | juc | Szólj hozzá!

Nem, nem azt kell nézni, hogy a Margit hidat felújítják (mi furcsa van abban? Valaki egyáltalán emlékszik rá, milyen volt építkezés nélkül?). Nem is azt, hogy a hídon nem dolgozik senki, ugyan már, abban aztán pláne semmi furcsa nincs.... Hanem: a vízen úszó dolgot figyeljétek, mely minden bizonnyal megnyerné a "furcsa dolgok Budapesten" kategória fődíját, ha lenne olyan. Ez ugyanis egy városnéző busz, mely előbb körbefuvarozza a turistákat Budapesten, aztán nemes egyszerűséggel belegurul a Dunába, és sétahajóként folytatja tovább. Szárazon is bizarr látvány, de a vízen tényleg abszurd. Itt lehet behatóbban tanulmányozni a kétéltű vizibusz nevű járművet. Sajnos közelebb nem tudtam menni hozzá, érthető okokból.

Címkék: budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr632118908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása