A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

München, BMW Welt

2010.05.16. 19:39 | juc | Szólj hozzá!

Ne feledjük, München a kolbász és a káposzta mellett a BMW otthona is. Okosan előnyt is kovácsoltak ebből a tényből a bajorok: a csodakocsikat gyártó csarnokok mellé felhúztak egy múzeumot és egy látogatói centrumot is. Az osztrák Coop-Himmelb(l)au iroda által létrehozott komplexum olyan markáns jel, mely rövid idő alatt a modern München landmark-jává vált, és mint ilyen, hatékony turistacsalogató. A BMW Welt látogatása ingyenes (a múzeumé persze már nem), ennek megfelelően tömve is van. Meg lehet csodálni néhány csúcskocsit, lehet tapsolni az enduro-bemutatón, lehet enni és inni, meg lehet tudni néhány kulisszatitkot a gyártásról - és persze el lehet költeni egy csomó pénzt könyvre, képeslapra, logózott bögrére, kulcstartóra, kisautóra, biciklire, pólóra, sapkára, biztos wc-papírra is.

A tökéletes brand loyalty - eszköz iskolapéldája, kéremszépen.

Címkék: utazás németország építészet münchen

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr822008007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása