A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

family portrait

2009.10.26. 12:01 | juc | Szólj hozzá!

amíg az erkélyesek dolgoznak (no comment), addig lefényképeztem a rondababa-kollekciót. íme a család, és amit tudni kell róluk. minden rondababák ősanyja, Csicsija nem kívánt a kamera elé állni.

szeretettel ajánlom neki és Sárginak.

1. Mici (aka Aranymackó). Molnár Lacitól kaptam, legalább 7 éve. Mici imád tévézni, különösen a szellemes-médiumos-gyilkosos filmeket imádja. A King Kong végén sírt tegnap.

2. Puki. Őt a Pucc-tól kaptam ajándékba. Egy igazi fashion victim, pirosra festett haját emós fazonban, a fél szemét takarva hordja, és csípőnaciban, valamint magasszárú tornacipőben villog. Pózolni elég jól tud, viszont állandóan eltűnik: a leggyakrabban őt találom a kanapé mögé szorulva.

3. Ori. Ő az egyik legöregebb. Imád ugrálni (=mivel babzsák, elég jó dobálózni vele).

4. Rhonda. Ő a másik fashion victim: maga Christian Lacroix tervezte a Habitat számára. Kicsit etno, kicsit cigányos, kicsit vámpíros, kicsit kabbala, szóval minden van benne, ami trendi. A tesója a Borinál lakik, a hegyen.

5. Szadi. Barcelonából került hozzánk, mindig ilyen merev és riadt. Utóbbi talán azért, mert a becipzározott szájának nincs húzókája, tehát esély sincs rá, hogy valaha kiszabaduljon.

6. Bari. Nagyon jól tudja, milyen jól áll neki a fekete, ezért rendszerint pin-up girl pózokban feszít a kanapé háttámláján. Általában Orival vannak összecsomózódva. Hm.

Címkék: itthon

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr941475857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása