A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Firenze, csengők

2016.12.13. 11:36 | juc | Szólj hozzá!

A végére hagytam a kedvencemet: kapucsengők Firenzéből. Értelemszerűen csak egy pár darab, amibe néhány óra sétálás alatt belebotlottunk, és még mennyi lehet! Imádom őket, olyan szépek, és olyan megnyugtató arra gondolni, hogy vannak emberek, akiknek egyáltalán nem mindegy, hogyan írják ki a nevüket a kapujuk mellé. Vagy legalábbis voltak ilyen emberek, ki tudja persze, ma milyen kapucsengőket csinálnak Olaszországban.

Ezzel itt a vége, fuss el véle, Firenzéből visszamentünk Bolognába, aztán hazajöttünk. Már most visszamennék. Ponzára, Bolognába, Firenzébe, de akár arra a nyolcórás vonatútra is.

f47.jpg

f40.jpg

f34.jpg

f32.jpg

f30.jpg

f16.jpg

f31.jpg

f48.jpg

f13.jpg

f14.jpg

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Címkék: utazás olaszország firenze

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr112024453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása