A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Random dolgok a netről

2014.12.15. 19:28 | juc | Szólj hozzá!

1. Ebben a játékban az a különleges, hogy NEM számítógéppel készült. A Lumino City alkotói papírból és más valóságos anyagokból építették fel a díszletet, amit aztán minden lehetséges szögből lefotóztak és digitalizáltak, és amely így vált egy új játék helyszínévé. Augmented Reality, vagyis egy alapvetően digitális alapú dolog (a videojáték) analogizálása, ja, és három évig tartott, míg elkészültek vele. Nézzétek meg a kis promó videót, olvasni pedig itt tudtok többet róla

2. Egy iroda, ahol nem lehet leülni. Brrr.

3. Hát, aki így tud rajzolni... birkatürelme lehet.

4. Szép fotók azoknak, akik szeretik cserélgetni a telefonjuk háttérképét.

5. Ma már mindent lehet, az építészetben is, továbbmegyek: már az sem igaz, amit eddig hittünk. Például, nem kell a föld ahhoz, hogy építkezzünk.

6. Ez a fotós LED fényforrásokat használ arra, hogy megmutassa a mozgást - vagyis LED-ekkel szerelt fel egy kajakost és egy kenust, majd a mozgásukat fényfestményekké alakította.

7. Így készül az olasz tészta, órákig tudnám nézni. Tudjátok, hogy a legjobb tésztagép-fejek bronzból készülnek azért, mert ez teszi (számunkra láthatatlan módon) érdessé a tészta felszínét? Ami azért fontos, hogy jól ráragadjon a mártás, mmm. 

8. Szuper fotók a hatvanas évekből. És egy másik sorozat a hetvenes évekből, mindkettő New York metrórendszeréhez kapcsolódik.

9. Ezer darabos puzzle, azt hiszem én a másodiknál feladnám:) hogy miért? klikk.

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr326985299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása