A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Kaleidoszkóp

2013.12.05. 20:20 | juc | Szólj hozzá!

Igazából nem is kaleidoszkóp, mert nincsenek benne tükrök és üvegcserepek, csak ahhoz hasonlít a legjobban. Ez a tárgy valójában egy hosszú rúd, aminek a végén egy csiszolt üveg van. Úgy alakították ki, hogy akármerre fordítod, mint egy távcsövet, az a látvány tükröződik odabent sokszor, amit a cső végén látnál - mint a kaleidoszkópban. Sajnos a neve nincs ráírva, de meg kellett vennünk, mert ez az igazi oxigén kategória.

Attól tartok, nem sikerült leírnom, hogy mit is csinál, tehát itt egy fotó a tárgyról (a miénken más matrica van), és itt a link, ha szeretnétek egy ilyet. Alább pedig, hogy mit is tud: ha jól megnézitek a képeket, egyértelműen talán látszik, hogy bútorokból, enteriőrrészletekből, emberekből állnak össze a pszichedelikus képek. Most már nyilván értitek, hogy miért nem lehetett nem megvenni. Ja igen, nem itthon bukkantunk rá, hanem Párizsban. Esténként belenézek, forgatom a lakásban, egészen picit az infantilizmus határán, nagyon szeretem.

vitamins-caleidoscope.jpgk5.jpgk1.jpgk3.jpgk6.jpgk4.jpgk2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr875674017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása