A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Design Hét Budapest: Madeinhungary + Meed

2013.10.23. 19:51 | juc | Szólj hozzá!

A madeinhungary létét Szigeti Szilvinek, az Eventuell Galéria tulajdonosának köszönhetjük, aki puszta önszorgalomból pályáz, levelez, szervez, épít, reklámoz és hoz létre minden évben egy olyan átfogó kiállítást, amely a mai magyar formatervezők aktuális alkotásaiból válogat. A madeinhungary idén a kelet-európai tervezők munkáit prezentáló Meed kiállítással bővült, így egy igen nagy és jó anyag gyűlt össze, ami sajnos csak néhány napig volt látható a VA Designban. Az én kedvencem a beton-fém darulámpa: Nyilas Kálmán munkája.

madein8.jpgmadein6.jpgmadein3.jpgmadein7.jpgmadein2.jpgmadein4.jpgmadein5.jpgmadein.jpg

Címkék: designhét

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr385590766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása