A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Frankfurti Könyvvásár 1.

2012.10.18. 21:17 | juc | 3 komment

Aki szereti a könyveket, annak legalább egyszer el kéne mennie Frankfurtba, a könyvvásárra - mondom én, aki annak ellenére, hogy már háromévesen olvastam, még sosem jártam itt. A kiadók, könyvek, felolvasások, dedikálások bősége egész elképesztően zavarba ejtő, végignézhetetlen, még egy hét is kevés hozzá. Szerencse, hogy – mint minden normális vásár – a Buchmesse is nagyjából szekciókra oszlik, így kb. tudni lehet, hol találhatók a művészeti könyvek, a regények, és merre a képregények. Mi az ún. Gourmet Gallery-ben kaptunk helyet (helyszíni mini-tudósításunkat a Facebookon találjátok), ahol rajtunk kívül még számos szakácskönyv-kiadó és egy látványkonyha is volt, úgyhogy nem unatkoztunk... Vásárolni – hála az égnek – csak utolsó nap lehet, viszont akkor – hála az égnek – óriás kedvezményekkel. Majd mutatom a vásárfiát is, de egyelőre egy kis válogatás a csodálatos könyvek és standok közül, a teljesség bárminemű igénye nélkül.

fak33.jpgfak3.jpgfak31.jpgfak7.jpgfra_k_1.jpgfa_k2.jpgfak29.jpgfak8.jpgfak13.jpgfak11.jpgfak27.jpgfak20.jpgfak25.jpgfak10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr324852008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilviszonja 2012.10.25. 12:19:57

Kedves Juci,

Igazán írhatnál arról (is), hogyan kerül egy turista kezébe fényképezőgép, s hogyan lesz a sok képeslapból nagy ívben kikerülve a giccset (vagy épp azt megtartva) jó képsorozat. Valójában arra vagyok kíváncsi, hogyan fotózol? Mit keresel? Keresel valamit egyáltalán? Olyan válasz nem ér, hogy: a téma talál rám, így sikerül blabla, mert ezek a fotók ugyebár túlléptek a családi albumból.
Köszönöm, ha ennek is időtszentelsz.

juc 2012.10.26. 12:43:49

@szilviszonja: :) köszönöm az érdeklődést. ez valóban egy mélyebb, érdekesebb téma, mert valójában az egész blog egy napló, egy önismereti folyamat, egy pszichoanalízis... majd egyszer megírom egy szép hosszú posztban a kérdéseidre a választ - készítek egy mélyinterjút magammal:) ok? köszi!
süti beállítások módosítása