A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Colorbar

2012.07.06. 12:03 | juc | 3 komment

A Károlyi-kert egyik oldalában található Colorbar-ral már régen szemeztem, de valahogy sose alakult úgy, hogy be is menjek – ma erre is sor került. Nos, találó a név: ez a boltocska ugyanis annyira színes és annyira zsúfolt, hogy jó néhány perc kell odabent az embernek ahhoz, hogy felfogja, mit is lát. Van itt kérem minden: a moszkvai olimpikonok gyakorlókardjaitól kezdve a hollóházi porcelánig, asztali öngyújtóktól a századfordulós kávéházi csészékig, óriás diszkógömbtől a hatvanéves bőröndmatricákig és szintén hatvanéves porszívókig, mi szem-szájnak (és retró-oxigénvadászoknak) ingere, mindez kortárs magyar festők alkotásai és pipacspiros fal előtt. Az arany mozaikcsempéből készült gyűrűt (utolsó képen éppen becsillan) és a második képen látható kis tálkát nehezen hagytam ott, de persze nem jöttem el üres kézzel... Az ilyen boltokért szeretem Pestet!

colorbar1.jpgcolorbar8.jpgcolorbar9.jpgcolorbar6.jpgcolorbar7.jpgcolorbar5.jpgcolorbar3.jpgcolorbar2.jpgcolorbar4.jpg

Címkék: budapest design üzlet art lámpa ékszer

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr424631651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agnes szucs · http://www.iiiinspired.blogspot.com/ 2012.07.07. 19:29:34

Hoppá, egy Bjorn Wiinblad, gyerekkorom nagy kedvence! azt hazavitted? :) (Régebben írtam amúgy róla egy posztot.)

Hihetetlen, hogy még sosem találkoztam ezzel a boltocskávan, pedig ma is jártam a Magyar utcában, de asszem, hogy a 22-esig talán még soha nem mentem el.

Majd legközelebb... szeretem egyébként nagyon az ilyen "bazárokat", csak persze "ideg kell hozzá". :P

Köszönöm a múltkori francia Elle Decoration ajánlást, azóta már kétszer is beszereztem, és nagyon tetszik...

üdv
ági

juc 2012.07.08. 18:12:14

@agnes szucs: nem, nem vittem haza Björnt, sajnos egyáltalán nem hozhatok már haza kerámiatárgyakat... és üveget... és rondababákat... könyvekben és újságokban élem ki magam:D
süti beállítások módosítása