A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

pointOne

2017.06.15. 13:45 | juc | Szólj hozzá!

Új designüzlet nyílt a belvárosban! Sajnos az ilyen hír olyan ritka, mint a fehér holló, de nem csak ezért örülök ennyire – az új bemutatóterem ugyanis nagy kedvenceimet: a Diesel Living termékeit is forgalmazza.

A pointOne a Decor Floor Kft. legújabb vállalkozása – ők nyitották anno a Pointzero-t, ami eredetileg a Lánchíd utcában, jó pár éve viszont már a Szépvölgyi úton üzemel. Számos gyönyörű designmárkát forgalmaznak, a Vitrától a Magisig, emellett elképesztő választékuk és szaktudásuk van a burkolatok terén.

A burkolatok egyébként is egy rendkívül dinamikusan fejlődő terület: ma már tapétában, hideg- és melegburkolatban is olyan technológiák léteznek, olyan felületkezelések, olyan méretek, amelyekről korábban nem is álmodhattunk. A pointOne-ban ezek közül is felvillantanak néhányat – a gigantikus, három méter magas (!) márvány hatású greslapokból, például. Gyönyörűek.

A legjobb hír (legalábbis nekem) az, hogy a pointOne immár szinte a teljes Diesel Living kollekciót forgalmazza (na jó, a konyhabútorokat nem). A Diesel Living az ismert farmermárka lakberendezési változata, különlegessége, hogy az egyes termékcsoportokat nem maga gyártja, hanem piacvezető gyártókkal együttműködésben – a konyhabútorokat így a legnagyobb olasz márka, a Scavolini, a lámpákat a zseniális Foscarini, a kárpitos bútorokat a Moroso, a kiegészítőket pedig a Seletti.

Ez most mind-mind megcsodálható, megvásárolható és megrendelhető a Szabadság tér 14-ben, a minap megnyílt pointOne bemutatóteremben, amely egyébként a Sütő Kata és László belsőépítész duó munkája. Kukkantsatok be!

(A kis rakéták valójában só- és borsőrlők!)

pointone_6.jpg

pointone_7.jpg

 

pointone_3.jpg

pointone_5.jpg

pointone_2.jpg

pointone_4.jpg

pointone_1.jpg

pz1.jpg

pz3.jpg

pz4.jpg

pz5.jpg

pz2.jpg

Mentés

Mentés

Mentés

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr9612595169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása