A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Érdekességek a netről

2016.05.26. 14:36 | juc | Szólj hozzá!

1. Már lehet jelentkezni a Design Hétre saját programmal – részletek a weboldalon, a határidő június 15.

2. Amíg várjuk a jelentkezéseket, segítettünk összerakni az On The Grid egyébként nagyon praktikus útikalauzába a Ferencváros részt. (Persze sok mást is csináltunk, erről majd idejében értesültök.) Utazás előtt ajánlott csekkolni az oldalon szereplő városokat (nagyon sok van), hátha az úticélról is írnak!

3. A hagyományos postai levelezés nem halott – nézzétek ezeket a cuki bélyegeket!

4. Jövő héten megint Brain Bar Budapest, biztos van még jegy! A legnagyobb durranás col. Chris Hadfield előadása lesz, amit a nagy érdeklődésre való tekintettel közkinccsé bocsájtanak, vagyis a Bazilika előtti téren ingyen, regisztráció nélkül mindenki meghallgathatja az előadását, pénteken este 8-tól (angolul). Hogy kicsoda Chris Hadfield, tudjátok, ő az az űrhajós, aki pár éve olyan vicces módon ismeretterjesztett az űrből nekünk.

4. Megnyílt a Moszkva tér történetét bemutató kiállítás a Kiscelli Múzeumban, helytörténet, privát történelem, ipartörténet, és még sok izgalom - több ilyen kéne!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr1008734324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása