A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Irány Mexikó!

2014.07.17. 16:34 | juc | Szólj hozzá!

Mindig feldob, ha a tévében egy olyan régi magyar film megy, amit még nem láttam. Megnézni persze nem mindig érdemes, vagy legalábbis nem a sztoriért... ebben az 1968-as műben (a címet lásd fent) például a cselekményt talán hagyjuk is, ráadásul az éneklés és táncraperdülés is gyakori, viszont Latabár Kálmán szuper, a film maga pedig akár városimázsnak is elmenne. A film nagy részében Bodrogi Gyula Voith Ágit kergeti a városban a kocsijával (teljesen összevissza követik egymást a helyszínek, nyilván), mögötte pedig ott ragyog egész Budapest: a Gellért-tér, a Margitsziget, a Hősök tere, a Szabadság tér, a Sportuszoda, az Ügető, a Déli pályaudvar, a Széchenyi (Roosevelt) tér - akkor még Sofitel nélkül - és még sok-sok minden (az egyik jelenetben a Terminál is felbukkan, de azt sajnos nem sikerült jól lefényképeznem, utolsó előtti kép). Csodás volt! Nézzétek meg, a Youtube-on fent van! 

 f12.jpgf10.jpgf14.jpgf4.jpgf8.jpgf6.jpg2.jpgf5.jpgf7.jpgf9.jpg

Címkék: budapest film

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr176475525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása