A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Design Hét: Metszéspontok

2013.10.28. 10:54 | juc | Szólj hozzá!

Az egész fesztivál mottójának a Metszéspontokat választottuk - hogy miért, azt elolvashatjátok a weboldalon - , ez lett a címe a Design Terminálban jövő vasárnapig látható kiállításunknak is. Nagyon-nagyon kísérleti, érdekes anyag, különleges tárgyakkal, sok-sok kérdésfelvetéssel. Van itt gyűrű, amit a partnered csontszövetéből növesztenek, intarziás gördeszka, zoknikötő szélkerék, viasz csészék... nézzétek meg, érdemes, ha pedig nem juttok el odáig, akkor itt a letölthető katalógus!

dt3.jpgdt1.jpgdt2.jpgdt4.jpg

Címkék: art kiállítás designhét design terminál

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr345601244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása