A Juci világa egy rovat volt amit egy designmagazinban vezettem. De mivel Juci világa több, mint némi designbútor kéthavonta, létrehoztam ezt a blogot, hogy láthassátok, merre jártam és mi tetszett nekem. Ma már nem írok újságot, így kevesebb a designbútor, a puccos parti és a menő étterem a blogomon, de még most is igaz: You Can Find Inspiration in Anything. And if You Can't, Look Again (Paul Smith). Osvárt Judit

Követhetsz itt is:

Follow Me on Pinterest

És itt is:

Instagram

Programok enyhe télre

2013.06.06. 20:52 | juc | Szólj hozzá!

1. Central European Fashion Days - ez tulajdonképpen a Gombold Újra! nagyobb változata, mely látványos show-ban csúcsosodik ki szombaton a Millenárison. UPDATE: A SHOW ELMARAD ILLETVE JÚNIUS 22-RE TOLÓDIK!

2. Ma már mindenki designer - és ha van egy 3D nyomtatója, le is gyárthatja álmai tárgyát. Persze a technológia még kezdetleges, de egészen biztos, hogy ez a jövő zenéje, ezért a Design Terminál eseménysorozatot is szervez a témában, szerintem biztos nagyon érdekes lesz!

3. Könyvhét - már tart, sajnos az időjárás nem kedvez neki, de reméljük, szombatra megjavul: ekkor ugyanis 17 órakor Horváth Eszter dedikálja Aranykönyves alkotását, a Desszertőrültet a Líra standján (5-ös szám), vasárnap 15 órakor ugyanitt pedig Bereznay Tamás kézjegyét lehet megkaparintani!

4. Szecessziós világnap - a világon most először, szombaton és vasárnap. Ha valamire, akkor a szecessziós építészeti csodáinkra valóban büszkék lehetünk, szóval aki nem homokzsákot pakol vasárnap, annak meleg szívvel ajánlom, mert sok kuriózum megtekintésére lehetőség lesz! Programok itt!

5. Budapest-rajongók figyelmébe, akik nagyon ráérnek - a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár felbecsülhetetlen értékű dokumentumokat tett közzé: a főváros 1880 és 1928 közötti címtárát. Magyarul, egy olyan, kereshető adatbázist hozott létre, amelyben mindenki felkutathatja, hogy a pesti felmenői hol is laktak pontosan, kik laktak korábban az ember házában, mi volt a foglalkozásuk.... őrület!

Címkék: design könyv program divat

A bejegyzés trackback címe:

https://jucjucjuc.blog.hu/api/trackback/id/tr675348636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása